|
Ramboll RST

 
 
Hem
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om oss

Ramboll RST är ledande inom rationell och ekonomisk drift- och underhållsplanering av trafikanläggningar. Ramboll RST:s unika kompetens och analysmetoder gör att underhåll för vägar och gator kan styras för störst teknisk och ekonomisk nytta.
 
 
  • Ramboll RST har sedan mitten av 80-talet utfört inventeringar, mätningar, utredningar och rådgivning åt statliga och kommunala väghållare samt entreprenörer i bland annat Sverige, Finland, Danmark, Norge, Ungern, Libyen och Nederländerna.
  • Ramboll RST erbjuder även objektiva mätmetoder för funktionskontroll av vägmarkeringar.
  • Ramboll RST utför årligen tiotusentals kilometer mätning av vägar- och vägmarkeringars standard.
  • Ramboll RST utvecklar och designar mätsystem och analysprogram som Laser RST, RMT  och mjukvarufamiljen PAVE (DESIGN, SELECT och SIT). Mätsystem från Ramböll RST används av bland andra ACCIONA i Spanien, Estradas de Portugal, GDDKiA Polen, Surface Cracks i Nederländerna och IMS i USA.

Ramboll RST är en del av Ramboll som är en ledande samhällsrådgivare och erbjuder helhetslösningar inom marknadsområdena byggnader, transport, miljö, vatten, energi, olja & gas och management consulting. Ramboll Sverige är med sina 1 500 medarbetare en del av Rambollkoncernen som har över 15 000 medarbetare i 35 länder världen över. Läs mer på www.ramboll.se
© Ramboll RST  -  rst.ramboll.se  -  Utskriven 
© Ramboll RST    inforst@ramboll.se    +46 (0)10 615 60 00